dimecres, 28 de maig del 2008

Orfeu i Euridice


Orfeu i Euridice són matrimoni, i Eurídice mor al cap de poc temps d'estar casada
amb Orfeu,ja que considerava que havia mort massa jove, i com que Orfeu amb la seva música domimava a tothom el van deixar entrar al camp dels morts, cosa que cap mortal havia aconseguit Orfeu amb el seu instrument del que era inseparable i conmovia a tot aquell que es posava al dabant. Fins i tot va conmoure a Hades (deu dels morts) cosa que mai ningú havia aconseguit,Orfeu esta punt per emportar-se-la del camp dels morts quan aconseguir entrar gracies a la seva música.



Orfeu utilitzant la seva música gairebé aconsegueix treure a Eurídice del camp del morts, però Hades, abans de que se l'emporti li fa un pacte, li diu que si vol que Eurídice torni a viure, ell haurà d'anar al dabant sense girar-se i li promet que Eurìdice anira darrere, si no es així no podra marxar, però com que això és practicament impossible per els mortals, Orfeu no ho aconsegueix i Eurìdice torna al món dels morts.





A fi Orfeu decideis anar-se a viure ales montanyes on hi avien unes nimfes que volien estar amb ell y el no volia,les nimfes es van donar compte de ho que va passar amb la Euridice i van decidir matar-lo y ho van picar a trosset...





joajauris///el menor md///